Bine ati venit pe argoparts.ro!   Piese tractoare, combine, utilaje agricole, piese originale si asistenta tehnica

Despre ArgoParts Service

originea pieselor Originea Pieselor

ArgoParts Service este importator direct pentru marcile comercializate. Piesele sunt achizitionate direct de la punctele de desfacere ale marcilor si sunt in conformitate cu standardele de calitate practicate de fiecare marca.

Preturile	practicate Preturile practicate

ArgoParts Service este una dintre putinele societati comerciale care practica preturile de catalog ale marcilor. In cazul in care societatea primeste un discount suplimentar de la depozitele centrale, acesta va fi aplicat mai departe clientului nostru.

Comanda pieselor Comanda pieselor

Puteti comanda piesele folosind urmatoarele metode:

Formular online de comnda
email: comenzi@argoparts.ro
fax: 0343814068
tel : 0724286269

Livrarea Pieselor Livrarea Pieselor

Piesele care sunt pe stoc se livreaza imediat dupa confirmarea platii.
Piesele care nu se afla in stoc vor fi achizitionate in urma confirmarii platii avansului si vor fi livrate imediat dupa confirmarea ultimei plati.
Piesele pot fi livrate la domiciliu prin intremediul firmei de curierat agreata de dumneavoastra.

Contact Contact

Ne puteti contacta folosind urmatoarele metode:

Formular de contact
email: office@argoparts.ro
fax: 0343814068
tel : 0724286269

ULEI AKCELA

HOME » Catalog Piese » CASE » ULEI AKCELA

Descriere ULEI TRANSMISIE/HIDRAULIC CASE AKCELA HY-TRAN ULTRACTION

Ulei multifunctional cu o formula unica, dezvoltata special pentru transmisii, sisteme hidraulice si frane umede ale: Case, Case IH si Steyr. Ceea ce face uleiul de transmisie si hidraulic Akcela Hy-Tran Ultraction un ulei unic, este faptul ca foloseste pachete special de aditivi, produsi in exclusivitate pentru acest ulei si care nu exista in componenta niciunul alt ulei. Acesti aditivi s-au dovedit a fi indispensabili pentru functiile solicitate de catre sistemele hidraulice in care uleiul este folosit, dar si pentru protectia acestora. Acest ulei a trecut absolut toate testele la care a fost supus. Astfel ca, Akcela Hy-Tran Ultraction a fost aprobat oficial de catre producatori, primind certificarea MAT 3540.Stabilitate ridicata a vascozitatii la orice temperatura, stabilitate la oxidare si stabilitate la forfecare, chiar si in conditii severe de utilizare. Datorita formulei sale fara continut de zinc, uleiul ofera o toleranta excelenta la apa in circuitele hidraulice si de transmisie, incluzand franele umede. In lipsa acestui factor, eficienta sa nu ar fi fost de 100%. Fluiditate ridicata la temperature scazute, care optimizeaza raspunsul sistemelor hidraulice si de transmisie in timpul incalzirii, oferind o eficienta mai mare inca de la inceput. In general, acesta faciliteaza controlul ambreiajului in timpul pornirii la rece. De asemenea, uleiul ofera protective impotriva uzarilor si a coroziunii componentelor sistemelor de transmisie, imbunatatind durabilitatea lor. Ofera o buna capacitate de eliberare a aerului, pentru o functionare optima a sistemului hidraulic si a pompelor

Caracteristici

UNITATE DE MASURA Buc
Masa (kg) 5
Tipul uleiului Transmisie/hidr.
Cod SAE SAE 10W40
Specificatii MAT 3540
Marca CASE

Descriere ULEI MOTOR CASE AKCELA NO.1 ENGINE 15W-40

Uleiul de motor Akcela No. 1 Engine Oil 15W40 este un ulei de calitate superioara, recomandat pentru: Case, Case IH si Steyr. Un control excelent asupra consumului de ulei protectie ridicata impotriva coroziunii, chiar si a materialelor neferoase. Ofera protectie sporita impotriva fenomenelor de uzura generate de funingine, in special la nivelul sistemului de distributie. Stabilitate ridicata pe termen lung a proprietatilor de neutralizare a acizilor de ardere, atunci cand se utilizeaza combustibili cu un continut ridicat de sulf, de pana la 0,5%.Proprietatile uleiului raman neschimbate in timp.

Caracteristici

UNITATE DE MASURA Buc
Masa (kg) 18
Tipul uleiului Motor
Cod SAE SAE 15W-40
Specificatii API CF-4/SG MS 1120 MIL-L-2104 F PerformanceAPI CF-4/SG
Marca CASE

Descriere ULEI MOTOR CASE AKCELA UNITEK 10W-40

Lubrifiant sintetic pentru motoare de nouă generație cu emisii scăzute de tractoare, alte mașini agricole pentru prelucrarea solului. Are o rezistență foarte mare la oxidare (stabilitate la oxidare). AKCELA UNITEK optimizează protecția filtrului DPF (Filtrul de particule diesel) menținând eficiența ridicată și menținându-și viața datorită aditivilor speciali și volatilității scăzute a bazelor de lubrifianți. AKCELA UNITEK este perfect utilizabilă și pentru motoarele echipate cu alte sisteme de posttratare sau recirculare a gazelor de eșapament sau pentru motoare cu tehnologie convențională. În plus față de motivele menționate mai sus, AKCELA UNITEK a obținut aprobarea tehnică oficială a CNH și în urma unor teste dure și foarte intensive, care au fost prelungite pentru mai multe ore de lucru în condiții de exploatare severă, în multe zone ale lumii. Datorită gradului său de viscozitate SAE 10W-40, acest lubrifiant îmbunătățește considerabil motorul pornind la temperaturi scăzute (pornire). Intervalul de temperatură a mediului în care poate fi utilizat a fost extins și este următorul: de la -25 ° C la + 40 ° C.

Caracteristici

UNITATE DE MASURA Buc
Masa (kg) 180
Tipul uleiului Motor
Cod SAE SAE 10W-40
Marca CASE

© 2009 Argoparts Service