Bine ati venit pe argoparts.ro!   Piese tractoare, combine, utilaje agricole, piese originale si asistenta tehnica

Despre ArgoParts Service

originea pieselor Originea Pieselor

ArgoParts Service este importator direct pentru marcile comercializate. Piesele sunt achizitionate direct de la punctele de desfacere ale marcilor si sunt in conformitate cu standardele de calitate practicate de fiecare marca.

Preturile	practicate Preturile practicate

ArgoParts Service este una dintre putinele societati comerciale care practica preturile de catalog ale marcilor. In cazul in care societatea primeste un discount suplimentar de la depozitele centrale, acesta va fi aplicat mai departe clientului nostru.

Comanda pieselor Comanda pieselor

Puteti comanda piesele folosind urmatoarele metode:

Formular online de comnda
email: comenzi@argoparts.ro
fax: 0343814068
tel : 0724286269

Livrarea Pieselor Livrarea Pieselor

Piesele care sunt pe stoc se livreaza imediat dupa confirmarea platii.
Piesele care nu se afla in stoc vor fi achizitionate in urma confirmarii platii avansului si vor fi livrate imediat dupa confirmarea ultimei plati.
Piesele pot fi livrate la domiciliu prin intremediul firmei de curierat agreata de dumneavoastra.

Contact Contact

Ne puteti contacta folosind urmatoarele metode:

Formular de contact
email: office@argoparts.ro
fax: 0343814068
tel : 0724286269

ULEI JOHN DEERE

HOME » Catalog Piese » JOHN DEERE » ULEI JOHN DEERE

Descriere ULEI MOTOR JOHN DEERE PLUS-50 II 15W-40

Uleiul de motor John Deere Plus 50 II 15W40 este recomandat motoarelor diesel John Deere. Este recomandat tuturor motoarelor diesel ce folosesc ulei 15W40, cu performanta CJ-4. Ofera randament 100% cand este folosit la: tractoare, combine, camionete, camioane grele, dar si la alte motoare diesel ce necesita ulei 15W40. Excelent pentru API CJ-4 – motoare diesel. Produs in mod special pentru a preveni oxidarea, depozitarea si coroziunea. Reduce consumul de ulei. Reduce costul de mentenanta si prelungeste viata motorului. Fluiditatea uleiului de motor John Deere Plus 50 II la temperaturi mici reduce sansele inghetului la temperaturi foarte scazute. Recomandat pentru motoarele ce au autonomie de cel mult 500 de ore pana la schimbul de ulei.

Caracteristici

UNITATE DE MASURA Buc
Masa (kg) 18
Tipul uleiului Motor
Cod SAE SAE 15W-40
Marca JOHN DEERE

Descriere ULEI TRANSMISIE/ HIDR. JOHN DEERE HY-GARD

Uleiul de transmisie si hidraulic John Deere Hy-Gaard 10W40 ofera un randament al performantei de 100% si este eficient impotriva uzurilor pentru sistemele hidraulice si de transmisie John Deere. Este recomandat atat pentru echipamente cu sistem comun, dar si ei pentru sistemele separate hidraulice sau de transmisie. Ofera eficienta sporita a ambreiajului si a franelor. Contine aditivi de imbunatatire a vascozitatii pentru a asigura vascozitatea corecta la orice temperatura. Acesti aditivi sunt rareori gasiti in componenta uleiurilor. Cu toate acestea, sunt esentiali pentru obtinerea performantei si pentru protectie impotriva uzurilor

Caracteristici

UNITATE DE MASURA Buc
Masa (kg) 18
Tipul uleiului Transmisie/hidr.
Cod SAE SAE 10W-40
Marca JOHN DEERE

© 2009 Argoparts Service